Saturday, 13 August 2016

Templul Amidaji este deschis vizitatorilor


Biblioteca Amidaji. Aici puteți dormi și studia în liniște
Templul Amidaji este deschis vizitatorilor pe care nu-i deranjează condițiile simple de aici. Aceștia pot dormi în bibliotecă (sau își pot aduce propriul cort) și participa la slujbele religioase în Hondo (Sala Dharmei). Un duș solar și o toaletă sunt de asemenea, disponibile. Soluții se pot găsi și cu mâncarea, în funcție de posibilități. În timp voi putea soferi condiții mai bune de cazare, dar dacă totuși sunteți cu adevărat interesați de Dharma de ce să nu îmi faceți o vizită la Amidaji chiar acum?
Putem petrece câteva zile bune împreună în care să discutăm orice nelămurire pe care o aveți, rostim Nembutsu împreună, vă învăț stilul de recitare specific Amidaji și mă puteți ajuta la munca din grădină.

Hondo (Sala Dharmei) Amidaji unde au loc slujbele religioase
și discuțiile Dharma
Cei care nu pot sta în condițiile de la templu pot alege varianta de a închiria o cameră la un hotel din Craiova de unde pot veni cu autobuzul (20 minute de la Craiova la Amidaji) la templu, în fiecare zi.

Așadar, cine vrea să vină, e rugat să mă contacteze în avans la emailul josho_adrian@yahoo.com pentru a găsi cea mai potrivită variantă pentru vizita dv.

Foarte important!
NU există niciun fel de taxe de participare la activitățile Amidaji pentru membri sau vizitatori. Numai donațiile benevole sunt acceptate.
cabina de duș de la Amidaji
Toți membrii și vizitatorii, indiferent că sunt laici sau preoți, trebuie să respecte regulile de comportament în templu și stilul de predare al Amidaji.

Namo Amida Butsu,

Josho


PS: Din cauza condițiilor actuale de la Amidaji pot oferi cazare doar în intervalul primăvară-toamnă devreme. Asta deoarece nu am încă un sistem de încălzire pentru bibliotecă și Hondo (Sala Dharmei). De asemenea, dușul solar poate fi folosit mai ales în sezonul cald. Totuși, mai devreme sau mai târziu, în funcție de banii pe care voi reuși să-i strâng, (click aici dacă doriți să oferiți o donație), voi cumpăra două sobe și voi construi o mică baie pentru anotimpul rece. Însă chiar și în timpul iernii pot primi vizitatori dacă aceștia aleg să stea la un hotel din Craiova și să ne întâlnim doar câteva ore pe zi la Amidaji. Curtea Amidaji. In dreapta este Hondo (Sala Dharmei)
iar in stanga biblioteca


0 comments:

Post a Comment

Leagă-ţi mintea nestatornică de Legământul Principal şi nu o lăsa să rătăcească în jungla diverselor practici. Chiar nu ai nevoie de nimic altceva în afară de Nembutsul credinţei.

Posted by Comunitatea buddhista Jodo Shinshu din Romania on Sunday, August 23, 2015

THANK YOU FOR THE SUPPORT!

THANK YOU FOR THE SUPPORT!
International Association for Buddhist Culture